Seizoen 2016/’17 is voor de elftallen die uitkomen in de A-categorie al begonnen. Ook voor de elftallen uit de overige competities staat het seizoen op het punt van beginnen. De trainingen starten weer en spelers maken zich op voor de eerste bekerwedstrijden.  Vanaf 10 en 11 september zal ook de competitie voor de overige elftallen starten.
Door omstandigheden is het niet mogelijk de nummering eerder rond te krijgen dan donderdag 25 augustus. Zodra de nummering rond is zullen ook de programma’s zo spoedig mogelijk zichtbaar zijn voor iedereen. Wij begrijpen dat iedereen hier naar uitkijkt, maar omdat de nummering voor de verenigingen (qua verdeling van de wedstrijden gedurende komend seizoen) van groot belang is, kiest de KNVB ervoor om dit zorgvuldig te verwerken.
Vanaf donderdag 25 augustus zijn de speelnummers te zien in Sportlink Club en via voetbal.nl. Kort daarna zijn ook de programma’s beschikbaar.

Bericht: Freek Leker, wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United.