Een tijdelijke ledenstop. Een luxe probleem voor Zuidoost United, zou je op het eerste gezicht zeggen. De vereniging is momenteel zo populair onder de jeugd in Amsterdam Zuidoost, dat we noodgedwongen een tijdelijke ledenstop hebben moeten invoeren. De redenen van de tijdelijke ledenstop: onvoldoende veld- en kleedkamercapaciteit daarnaast loopt de toestroom van nieuwe leden en nieuw kader (denk aan trainers, leiders en andere vrijwilligers) niet synchroon. Deze moeten komen uit de nieuwe populatie, maar krijgen eerst een opleiding of dienen nog ervaring op te doen.

De velden en kleedkamers bieden momenteel geen extra ruimte om naast de reeds 27 teams, nog meer teams in te schrijven. Probleem is al eerder aan de orde gesteld bij het stadsdeel Zuidoost. Zuidoost United heeft de intentie en ambitie op gestaag en beheerst te groeien. Naast de 500 spelende leden is er reeds een wachtlijst, waar we in september/oktober mee aan de slag gaan.

Uiteraard doen we oproep aan mensen die vrijwilligerswerk bij ons willen doen, dit kan via: ronald@zuidoostunited.nl

Voor meer informatie over jeugdzaken, zie onze website: www.ZuidoostUnited.nl of contact onze jeugdcoordinator: info@zuidoostunited.nl. Voor alle andere zaken: secretariaat@zuidoostunited.nl