Zuidoost United gaat samenwerking aan met Coerver Coaching

IMG-20170609-WA0005.jpg

Het bestuur van Zuidoost United heeft onlangs besloten om een samenwerking aan te gaan met Coerver Coaching. Deze samenwerking maakt het mogelijk om kinderen nog beter te leren voetballen onder leiding van gediplomeerde trainers in hun vertrouwde omgeving. Door het aangaan van deze samenwerking, speelt Zuidoost United in op het groeiende aanbod van voetbalscholen in Amsterdam.

De laatste jaren is het aantal voetbalscholen in Amsterdam sterk gegroeid. Bij veel clubs bestaat er de mogelijkheid om naast het bestaande aanbod extra trainingen te krijgen. “Tijdens de verkennende
gesprekken in het voorjaar werd al snel duidelijk dat de toegevoegde waarde van Coerver Coaching zat in de focus op de technische vaardigheden, totaalvoetbal en de opleidingen voor de trainers van Zuidoost United.
Daarnaast is er ook een samenwerking met de begeleiding van stagiaires wat uniek is voor deze samenwerking.”

Deze samenwerking is in eerste instantie voor 1 jaar maar de intentie is om dit voor meerdere jaren voort te zetten. Zowel hoofdvoetbalzaken Donovan Hooghart als Rainel Woerdings kijken uit naar de resultaten van deze samenwerking.

Afbeeldingsresultaat voor coerver coaching