Komende zaterdag sluiten wij de eerste voorbereidingsperiode af met met wedstrijden van onze nieuwe selecties af met wedstrijden van de J09-1 (6×6), J010-1, J013-1, J011-1, J014-1 en J015-1.

Voor de J011-2 zijn we nog opzoek naar een tegenstander.

Alle thuiswedstrijden beginnen met het schudden van de hand met de tegenstander.

De kleedkamers voor alle wedstrijden komende zaterdag zijn afgesloten, de kleedkamer passen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg van 20 euro of sleutels!! Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veeg schoon te worden opgeleverd, anders word de borg niet teruggegeven. En lever eerst je kleedkamer pas in voor dat je in de kantine jouw wedstrijd ga nabespreken. Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/inhoud/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.