Start Competities

ZOU kantine.jpg

Na drie bekerronden waarvan de middelste helaas werd geteisterd met vele afgelastingen gaan we zaterdag echt starten met de competitie.

Achter de schermen word er nog hard gewerkt om de allerlaatste puntjes op de I te zetten.

De start van de competitie betekent ook gelijk het debuut van onze J08-1, J011-3 en J014-1 op de velden van het Bijlmersportpark.

Zuidoost United wenst al zijn elftallen een heel mooi en sportief seizoen toe!!

En voor alle elftallen die werken met de wedstrijdzaken app geld: vergeet op de speeldag, niet eerder, dient iemand van het team (aanvoerder, leider, speler of trainer) het team in het mDWF klaar te zetten, inclusief grensrechter, bij thuis- en uitwedstrijden. De aanvoerder moet zich vervolgens akkoord verklaren. Verder moet de thuisploeg de scheidsrechter invullen. Daarna kan alleen de scheidsrechter de teams nog aanpassen!

Reden genoeg om weer uit te kijken naar komende zaterdag waar ik jullie dringend verzoek om de kleedkamers veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers voor alle wedstrijdenkomende zaterdag zijn afgesloten, de kleedkamer passen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg van sleutels!! Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veeg schoon te worden opgeleverd, anders word de borg niet teruggegeven. En lever eerst je kleedkamer pas in voor dat je in de kantine jouw wedstrijd ga nabespreken. Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/inhoud/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Met vriendelijke groet,
Freek Leker Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United