Programma 30 september

ZOU Jeugd.png

Komende zaterdag staat de 2e competitie ronde op het programma.

Na komende en volgende speelronde gaan wij als vereniging ook bekijken welke elftallen er heringedeeld hoger/lager moeten worden.

Tevens is het nog tot zaterdag mogelijk om voor de teammanagers foto’s toe te voegen in de wedstrijdzaken app, want deze functie vervalt per 1 oktober.  

Reden genoeg om weer uit te kijken naar komende zaterdag waar ik jullie dringend verzoek om de kleedkamers veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers voor alle wedstrijden komende zaterdag zijn afgesloten, de kleedkamer passen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg van sleutels!! Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veeg schoon te worden opgeleverd, anders wordt de borg niet teruggegeven. En lever eerst je kleedkamer pas in voor dat je in de kantine jouw wedstrijd ga nabespreken. Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden: http://www.zuidoostunited.nl/inhoud/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Met vriendelijke groet,
Freek Leker Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United