Introductie Alex Nap: vrijwilliger Rapportages

IMG-20171002-WA0004.jpg

Recent hebben we Alex Nap welkom mogen heten als vrijwilliger bij Zuidoost United. Alex zal ondersteunen bij het opstellen van rapportages van de vereniging. Hij is op maandag en woensdag te vinden op het secretariaat van de club. Onderstaand een korte introductie van Alex.

Ik ben Alex Nap, ik ben 57 jaar en woon al zo’n 35 jaar in Amsterdam Zuidoost. Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in de administratieve automatisering, waarvan 5 jaar bij uitgeverij Wolters-Kluwer en 13 jaar bij ING Bank. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan met, en kennis opgebouwd van, financieel-administratieve processen en rapportages. Ook ben ik een aantal jaren op vrijwillige basis actief geweest als lid van de kascommissie van de vereniging van eigenaren van het koopwoningencomplex, waar ik samen met mijn vriendin woon.

Sinds ik een aantal jaar geleden door de financiële crisis werkloos ben geworden, ben ik al weer geruime tijd op zoek naar een nieuwe betaalde baan.  Als een volgende stap in mijn re-integratietraject via de Dienst Werk en Inkomen van de gemeente Amsterdam, kom ik nu het vrijwilligersteam van Zuidoost United versterken om te helpen de rapportage aan het bestuur en de algemene ledenvergadering van de vereniging kwalitatief op een hoger plan te brengen.

Ik hoop bij Zuidoost United de nodige kennis en ervaring op te doen die mij kunnen helpen bij het vinden van een vaste baan in de toekomst, maar bovenal hoop ik dat ik een positieve bijdrage mag leveren aan het goede functioneren van onze vereniging nu en in de nabije toekomst.