Programma 21-10-2017 (zaterdag)

imagesN0DVS49M.jpg

Komende zaterdag Beker / Inhaaldag volgens de speeldagenkalender van de KNVB, dit alles heeft ook te maken met de herfstvakantie in onze regio.

Onze J013-1, J013-2 spelen een wedstrijd uit voor de beker, onze J011-3 speelt competitie helaas ook uit omdat ze met 14 elftallen in een competitie zitten, en onze J015-1 start zaterdag om 14:30 thuis met hun eerste wedstrijd in de 2e klasse.

Zoals eerder vermeld krijgt ieder elftal wat 11X11 speelt te maken met spelerspascontrole dit kan zijn op het veld of in de kleedkamer!

En ook een dringend verzoek om de kleedkamers veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers voor alle wedstrijden komende zaterdag zijn afgesloten, de kleedkamer passen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg van sleutels!! Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veeg schoon te worden opgeleverd, anders word de borg niet teruggegeven. En lever eerst je kleedkamer pas in voor dat je in de kantine jouw wedstrijd ga nabespreken. Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/inhoud/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Met vriendelijke groet,

Freek Leker

Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United

Website Zuidoost United