Een hele bijzondere zaterdag is weer in aantocht.

Want komende zaterdag is er naast de competitie wedstrijden ook het G-voetbal toernooi ‘FRIENDS LEAQUE’ vanaf 14:00 op veld 1. (Onderstaand het toernooischema opgemaakt door Freek en Ina).

Voor de wedstrijd van de veteranen om 16:30 vragen wij beide elftallen iets meer geduld dan anders te hebben voor een kleedkamer, omdat we hier te maken hebben met kinderen met een handicap.

En ook een dringend verzoek om de kleedkamers veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers voor alle wedstrijden komende zaterdag zijn afgesloten, de kleedkamer passen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg van sleutels!! Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veeg schoon te worden opgeleverd, anders wordt de borg niet teruggegeven. En lever eerst je kleedkamer pas in voor dat je in de kantine jouw wedstrijd ga nabespreken. Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/inhoud/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.