Zaterdag 11 november is het sponsorcontract tussen Zuidoost United en Woonselect getekend. Onder Woonselect zijn de ‘Vrienden van Zuidoost United’ verenigd.

Namens Woonselect heeft de heer Jerry Ubbergen het contract ondertekend. Jerry heeft zelf gevoetbald bij Meerboys, JOS/Watergraafsmeer, Zeeburgia, DCG, Zuidvogels en tot slot bij AFC zaterdag. Een kruisband blessure betekende het einde van zijn voetbalcarrière.

Jerry “Voetbal is belangrijk voor kinderen, niet alleen voor het sportieve element, maar ook voor de gezondheid en de sociale ontwikkeling van het kind. Als Woonselect en Vrienden van Zuidoost willen we een maatschappelijke bijdrage leveren, door o.a. de spelende kinderen van Zuidoost United van een heuse Trainingskit te voorzien. Dit voor alle kinderen < 12 jaar”. Voorzitter Ronald Esajas van Zuidoost United noemt de sponsoring een boost voor de vereniging. “Het is een professionele uitstraling naar buiten toe, een stukje uniformiteit wat de kinderen van Zuidoost United in hun kracht zet”. Bestuursleden Esajas en Irene Drenthe geven aan dat in eerste instantie de jeugdleden van een trainingskit te voorzien die de contributie betaald hebben. Hoofd Voetbalzaken Donovan Hooghart is nauw betrokken geweest bij de vorming van de overeenkomst. Al met al. Zuidoost United staat er met Woonselect netjes op!