Ja, mijn voetbalteam doet graag mee!

Vul onderstaand formulier in en schrijf een overtuigende pitch. Vertel ons waarmee wij jou vooruit kunnen helpen. Je mag als team vijf keer inzenden, dus vergroot je winkans! 😉 Behoor jij tot de duizend beste inzendingen, dan win je sowieso gratis hesjes voor jou en je team!

In de weekenden van 25 november, 2 december en 9 december nodigt 538-dj Barend van Deelen elke dag twee deelnemers uit. Samen met ex-International Anouk Hoogendijk selecteert Barend elke dag een winnaar. Pitch nu, help je team vooruit en wie weet wordt je voetbaldroom werkelijkheid.

ING helpt jouw voetbalclub of voetbalteam vooruit

Wil je starten met G-voetbal? Crowdfunden voor nieuwe kleedkamers? Of een wedstrijd van Oranje bezoeken? Ga dan naar ing.nl/voetbal.

Bekijk hier de spelvoorwaarden

https://www.538.nl/acties/pitch-je-voetbaldroom-en-win-een-prijs-voor-je-team?utm_source=ING_site&utm_medium=banner&utm_campaign=538_pitch_voetbaldroom&utm_content=ING_ing_nl_voetbal