Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. We nemen je mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar jouw mening!

Waarom een nieuwe site?
Vanuit een eendimensionale website is de site van Zuidoost united uitgegroeid tot een site met ruim 500 actieve bezoekers per dag. Elke maand lezen dus meer dan 10.000 unieke bezoekers onze berichten en artikelen.

De basis
Een grondige verbouwing was hard nodig: de site moest beter, moderner en eindelijk écht responsive worden. Maar voordat we dieper op alle toeters en bellen ingaan, eerst even terug naar de basis: het draait bij Zuidoost United nog altijd om informatie delen. We willen mooie, toonaangevende content van hoog niveau bieden, in alle vormen. En we willen onze leden een goede service bieden vanuit de inhoud en de behoefte, of het nu om een artikel, een video of een mededeling gaat.

Betere service naar de leden toe
We hebben een aantal doelstellingen voor de nieuwe site bepaald, waarvan het grootste deel te verzamelen valt onder de noemer ‘betere service naar onze leden toe’.

Wat vind jij?
Bij het bouwen van de site zijn we vanzelfsprekend niet over een nacht ijs gegaan, daar zijn maanden en maanden van werk aan vooraf gegaan. Maar nu is dat grote moment er dan toch. En we zijn dus ook reuze benieuwd naar jullie mening over en reacties op de nieuwe site. Wat vind je ervan? We nodigen je uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en met ons je ervaringen te delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en je er net als wij enthousiast over wordt.Ook in de toekomst hopen we van jou als lezer feedback te blijven krijgen op de dingen die je mooi, handig, opvallend of juist onbegrijpelijk vindt, of nog mist. Laat ons vooral weten wat je vindt – alle feedback is welkom!
Met vriendelijke groet,
Ronald Esajas