Op woensdag 6 december 2017 overhandigde Lydia Seedorf, directeur van BuurtTalentOntwikkeling een gift aan Zuidoost United. De bestuurslid technische zaken Donovan Hooghart mocht de eerste partij schoenen in ontvangst nemen. De schoenen zijn gedoneerd voor de jeugdspelers van Zuidoost United met maat 27 t/m 34. Ook de directeur mevrouw Seedorf van Stichting Leergeld was aanwezig bij de overhandiging.

De schoenen die Zuidoost United ontvangt zijn een deel van de donaties die zijn afgesproken met stichting Leergeld en het Jeugdsportfonds. Ook de bekende voetballer Memphis Depay was aanwezig maar dan in popvorm. Memphis Depay is het gezicht van het merk Under Armour vanaf 1 maart 2016. Hij zal ook een rol gaan spelen in wereldwijde marketingcampagnes van het sportmerk en betrokken zijn bij de ontwikkeling van schoenen en uitrustingen voor voetbal.