Dit weekend niet alleen de start van de Olympische Spelen in Zuid-Korea, ook een druk weekend op de velden van Zuidoost United. Maar liefst 13 thuiswedstrijden  staan voor a.s. zaterdag gepland. Helaas hebben we op ons complex onvoldoende kleedkamers beschikbaar, om alle teams netjes te huisvesten. In deze noodsituatie houden we de kleedkamers geopend voor het omkleden en evt. douchen achteraf. Zorg er dus voor dat je alle waardevolle spullen meeneemt, en vooral ook dat je de kleedkamers netjes en toegankelijk houdt. Een ieder is zelf verantwoordelijk voor zijn/haar spullen.

Bij normale competitieprogramma’s blijven de kleedkamers beschikbaar. Mocht een vergelijkende drukke situatie zich voordoen zal het wederom ´Open Kleedkamer` zijn. Verzoek aan de leiders-coaches/trainers om deze boodschap ook door te geven aan de bezoekende teams.