Net als vele andere verenigingen hebben ook wij een soort van chronisch tekort aan vrijwilligers. Sinds kort neem ik het wedstrijdsecretariaat waar en draai ik af en toe bardiensten. Respect voor degene die al jaren de toko draaiende houden!

Neem alleen al het zorgen voor een scheidsrechter bij de thuiswedstrijden; de hele week ben je bezig om mensen hiervoor te regelen en wanneer je denkt alles rond te hebben, krijg je door ziekte ineens wat afmeldingen. Direct schiet je in de stress want waar haal je ineens een vervanger vandaan ….. en dan krijg je een telefoontje van de voorzitter die zich aanmeldt om ook een wedstrijd te fluiten en is een andere scheidsrechter bereidt 2 wedstrijden te fluiten… gelukkig probleem weer opgelost!

  

Het valt niet mee om alle ballen in de lucht te houden, maar als aan het eind van de dag weer alles is goed gegaan en je tevreden gezichten ziet dan weet je weer waar je het allemaal voor doet …dus mensen hierbij ook weer een oproep aan de ouders/verzorgers van onze kinderen om je aan te melden als vrijwilliger, want zonder vrijwilligers geen Zuidoost United…

Een vrijwillige en sportieve groet van
Irene (secretaris Zuidoost United).