Zuidoost United zoekt voor volgend seizoen (2018-2019) nieuwe teams. Door uitbreiding van de activiteiten op de zaterdag naar drie velden is er weer ruimte. Alle teams zijn welkom: senioren (dames en heren, elftallen), 7 tegen 7, 30+, 45+ en Walking Football.
Daardoor is er ook weer ruimte bij onze jeugdafdeling, waardoor ook jeugdteams zich weer kunnen opgeven om bij Zuidoost United te komen voetballen. Voetbal jij nu met je team bij een andere club? Stap dan met jouw team over naar dé gezelligste club van Amsterdam Zuidoost en omgeving, waar gezelligheid, respect en sportiviteit hoog in het vaandel staan. Bovendien beschikt Zuidoost United over drie kunstgrasvelden (voor trainingen en wedstrijden). Je kunt uiteraard ook individueel lid worden van Zuidoost United! Na aanmelding delen wij je dan, in overleg, in bij een passend team.

Wil je meer informatie of heb je interesse om bij Zuidoost United te komen voetballen? Neem dan contact op met Donovan Hooghart via voetbalzaken@zuidoostunited.nl. Of kom op zaterdag gewoon eens een kijkje nemen bij Zuidoost United op het Bijlmersportpark.

Met vriendelijke groet,

Freek Leker

Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United