Afgelopen zaterdagmiddag was er een succesvolle meeting met reeds actieve Wandelvoetballers, de zogenaamde Zuidoost United OldStars en nieuwe Wandelvoetballers uit met name Ghanese kring die op de Open Dag van de OldStars kennis kwamen maken met het Walking Football. Namens de Baptist Church Amsterdam Zuidoost was de dominee aanwezig, welke vanuit de projectgroep Ghana OldStars begeleidt. De dominee is zelf ook een goede voetballer. Zeker een goede voetballer is nog steeds ex-Ajacied Kofy Mensah. Kofy, altijd enthousiast, fungeerde als trainer van een van de teams. Namens de Zuidoost United OldStars waren begeleiders Gilbert Williams met technische begeleiders, Robby Biezen, en Humro Leeuwin. Daarnaast nog de ondersteuning van mw. Edith Lansdorf actief. Belangrijk om te weten en te zien dat Wandelvoetbal niet alleen voor mannen is, maar zeker ook voor vrouwen, dat bleek deze geslaagde middag bij Zuidoost United weer eens. Namens het Nationaal Ouderenfonds was Koen de Jong aanwezig. Het project met de OldStars krijgt de komende weken en maanden een vervolg met trainingen en toernooien. Zo doen de Zuidoost United OldStars op 27 september mee aan een Multicultureel Wandelvoetbaltoernooi in Leeuwarden, wat daar ter gelegenheid van het event Leeuwarden Culturele Hoofdstad wordt gespeeld (in het Cambuur stadion).