Het is weer mogelijk om zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Zorg er voor dat je een correcte spelerspasfoto. Dit geldt voor alle voetballers vanaf de leeftijdscategorie < JO-13. Met correcte foto’s wordt voorkomen dat je spelerspas misbruikt wordt door andere vaak niet-speelgerechtigde spelers. Het is absoluut verboden om met niet-speelgerechtigde spelers te spelen.

Tot 1 november kunnen leden zelf hun spelerspasfoto wijzigen via Wedstrijdzaken-app of Voetbal.nl-app. Daarna kun je je wenden tot de ledenadministratie. Het hoeft geen paspoort foto te zijn, wel een goedgelijkende foto. Het gaat er om dat de scheidsrechter goed beeld heeft van de foto: geen zij aanzicht, geen petjes en geen zonnebrillen. Neem niet het risico dat de scheidsrechter je identiteit niet kan vaststellen, of dat een ander met je identiteit speelt.

Het bestand van de foto moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn.