Beste leden, ouders, vrijwilligers en andere betrokken bij Zuidoost United,

Via de weg willen wij ons zelf graag aan jullie voorstellen. Wij zijn Marcel van Marsbergen en Kim Klein, buurtsportcoaches bij Zuidoost United. In het komende half jaar gaan wij de vereniging ondersteunen. Wij gaan ons richten op het versterken van de vrijwilligers, zowel op het veld als daarbuiten.

In de afgelopen weken hebben we de vereniging leren kennen als een gezellige vereniging met een aantal zeer gemotiveerde vrijwilligers. Ook een vereniging die weet waar ze staan en waar ze naar toe willen. Daar willen wij jullie graag bij helpen! Dat kan echter alleen als we ook weten wat er leeft en wat jullie belangrijk vinden. Wij gaan dan ook graag met jullie in gesprek om er achter te komen wat er leeft binnen de vereniging. Mocht je vragen, opmerkingen of goede ideeën hebben dan zijn wij te bereiken op mvanmarsbergen@teamsportservice.nl en kklein@teamsportservice.nl. Of spreek ons natuurlijk gewoon even aan!

Tot bij Zuidoost United!

 

Het bestuur en het kader van de vereniging Zuidoost United, wensen Kim en Marcel veel succes de komende periode, en hierbij ook onze oproep aan onze leden en vrijwilligers, om vooral even contact te maken met beide, mocht je ideeen hebben om de vereniging sterker te maken. Het Bestuur.