Aanmelden

Wat leuk dat je lid wilt worden van Zuidoost United !

Aanmeldings formulier


Geslacht

Nieuwe leden kunnen alleen lid worden als zij Zuidoost United machtigen voor automatische incasso.

Maak je gebruik van het Jeugdsportfonds Amsterdam dan moet je alsnog je rekeningnummer invullen, dit omdat er een beperkt budget beschikbaar is vanuit het Jeugdsportfonds Amsterdam Je kunt in het vakje opmerkingen aangeven dat je gebruik maakt van het Jeugdsportfonds Amsterdam.

Zie de spelregels voor het Jeugdsportfonds Amsterdam.

Een inschrijving bij Zuidoost United is geen bevestiging dat er ook daadwerkelijk plek is. Elke inschrijving wordt beoordeeld op voetbal-ervaring, ruimte in de teams etc. Dit wordt beoordeeld en behandeld door de desbetreffende coördinator van je leeftijdscategorie.

Indien er geen ruimte is in een voor jou geschikt team word je op een wachtlijst geplaatst. Jij en/of je ouders ontvangen hierover altijd bericht.
Heb je al een afspraak met een team of coördinator/trainer geef dat dan aan in het vakje “Opmerkingen”.

Privacy

Door invulling van dit formulier verleen ik toestemming om de persoonsgegevens te verwerken en behandelen volgens de privacy policy. Voor personen jonger dan 16 jaar doe ik dit als ouder, verzorger of wettelijk vertegenwoordiger.

Door het verzenden van het aanmeldingsformulier geeft u toestemming aan Zuidoost United om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens contributie of boetes opgelegd door de KNVB.