Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Programma

maart 2 @ 08:00 - 17:00

Komende zaterdag wordt het volgens de meteorologen overdag overwegend bewolkt en droog met zo nu en dan wat zon. Het kwik loopt op naar 12 graden, met als weercijfer een 4. We hebben een week voor de hervatting van de voorjaarscompetitie een mooi thuisprogramma met 9 wedstrijden, en alleen maar vriendschappelijke wedstrijden.

Verder een dringend verzoek aan iedereen om de kleedkamers komende zaterdag veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers bij de wedstrijden van onze J013-1, J015-1 en ZAT1 zijn afgesloten, voor alle overige wedstrijden zijn deze helaas open, de kleedkamerpassen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg voor sleutels!!
Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veegschoon te worden opgeleverd, anders wordt de sleutelborg niet teruggegeven.
En lever eerst je kleedkamerpas in voordat je in de kantine jouw wedstrijd gaat nabespreken.

Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Gegevens

Datum:
maart 2
Tijd:
08:00 - 17:00