Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Programma

23 februari, 2019 @ 09:00 - 17:00

Komende zaterdag wordt het volgens de meteorologen een mix van zon en stapelwolken. Het kwik stijgt naar 13 graden met als weercijfer een 7.

We hebben voor de voorjaarsvakantie een mooi thuisprogramma met 6 wedstrijden, en voornamelijk vriendschappelijke wedstrijden want het reguliere programma wordt pas zaterdag 9 maart weer hervat.

Verder een dringend verzoek aan iedereen om de kleedkamers komende zaterdag veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers bij de wedstrijden van onze J013-1, ZAT2, ZAT1 en J014-1 zijn afgesloten, voor alle overige wedstrijden zijn deze helaas open, de kleedkamerpassen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg voor sleutels!!
Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veegschoon te worden opgeleverd, anders wordt de sleutelborg niet teruggegeven.
En lever eerst je kleedkamerpas in voordat je in de kantine jouw wedstrijd gaat nabespreken.

Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Gegevens

Datum:
23 februari, 2019
Tijd:
09:00 - 17:00