Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Programma

12 januari, 2019 @ 08:00 - 17:00

Beste Voetbalvrienden,

De komende zaterdagen (12 en 19 januari) gaan wij met onze elftallen proberen ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de voorjaarscompetitie die op zaterdag 26 januari van start gaat.
Er zijn ook her en der nog enkele wedstrijden te spelen uit de najaarscompetitie zie daar voor het programma via http://zuidoostunited.nl/programma/
Verder een dringend verzoek om de kleedkamers komende zaterdag veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers voor alle wedstrijden om 09:00 komende zaterdag bij de 6×6 wedstrijden zijn open en bij die van de J011-1 zijn afgesloten, de kleedkamer passen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg van sleutels!!
Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veeg schoon te worden opgeleverd, anders wordt de borg niet teruggegeven.
En lever eerst je kleedkamer pas in voor dat je in de kantine jouw wedstrijd ga nabespreken.
Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Met vriendelijke groet,
Freek Leker
Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United

Gegevens

Datum:
12 januari, 2019
Tijd:
08:00 - 17:00