Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wedstrijdprogramma zaterdag 19 mei

19 mei, 2018 @ 09:00 - 19:00

Komende zaterdag staan er 9 thuiswedstrijden op het programma met maar 6 kleedkamers.

Deze 9 wedstrijden zijn kort op elkaar gepland, dit betekent natuurlijk veel voetbalplezier op en rondom de velden van Zuidoost United maar vergt ook van alle vrijwilligers en van de teams een hoop discipline om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Op tijd de wedstrijden laten beginnen is een absolute voorwaarde van deze dag.

Wij vragen daarom aan alle spelers, ouders en trainers om ervoor te zorgen op tijd op het veld te zijn. De teams die de doelen moeten verzorgen vragen wij er voor te zorgen dat ze tijdig het veld speelklaar maken. En natuurlijk aan onze scheidsrechters het verzoek op tijd het eerste fluitsignaal te geven en ervoor te zorgen dat de visuele controle en het handen schudden voor de wedstrijd voor aanvang officiële wedstrijdtijd gedaan te hebben. J08, J09, J010 en J011 hebben de rust op het veld en de overige elftallen in een kleedkamer. De rust tijdens de wedstrijden begint bij het fluitsignaal waarna de 10 of 15 minuten eindigen op het veld bij het fluitsignaal voor de 2e helft.
Gezien het strakke tijdschema wat betreft de kleedkamers is het gelukkig wel mogelijk voor de J08, J09, J010 en J011 teams om na de wedstrijd penalty’s te nemen.

Op deze wijze kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat we om 9:00 uur de eerste wedstrijden beginnen en om 16:45 uur de laatste wedstrijden te kunnen eindigen.

Niet alleen op de velden geldt dat we ons strak aan de tijden moeten houden, ook in de kleedkamers die open blijven (alleen voor de wedstrijd van de zaterdag 1 worden deze verplicht vanuit de KNVB afgesloten)  is tijd een factor. Voor iedereen is een plekje en de gelegenheid om te douchen, maar houd ook hier rekening met de tijden die beschikbaar zijn voor jouw team. En zorg ervoor dat je een muntje bij je hebt voor de kluisjes in de gang!!

Vergeet echter niet om tijdens het “op-de-klok-kijken” ook te genieten van het spel en alles wat daar bij hoort. Heb respect voor elkaar, de tegenstander, de scheidsrechters en de vrijwilligers van onze vereniging. En zorg ervoor dat je met elkaar je best doet om een goede wedstrijd te spelen, met natuurlijk hopelijk veel winnende uitslagen voor onze vereniging!! maar zorg vooral dat je met elkaar ook een hoop lol hebt.

Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (veld en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://zuidoostunited.nl/programma/ vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Met vriendelijke groet,

Freek Leker

Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United

Gegevens

Datum:
19 mei, 2018
Tijd:
09:00 - 19:00