Waarom MOEILIJK doen als het SAMEN kan?

Trainer(s) G-Voetbal M/V

Vorig seizoen zijn wij met de pilot G-voetbal gestart. G-voetbal is speciaal voor meisjes en jongens van 8 tot 18 jaar die vanwege een lichamelijke en/of geestelijke beperking beperkt zijn in hun bewegingsmogelijkheden. Halverwege dit seizoen bestaat ons team uit 10 kinderen en 3 trainers, betrokken ouders/familieleden en een professionele medische ondersteuning.

Wij willen graag uitbreiden naar 20 kinderen. Dat is alleen mogelijk als we beschikken over 6 trainers die zich verbonden voelen met de doelgroep, voetbal-minded zijn en over een behoorlijke dosis geduld beschikken.

 

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een G-voetbaltrainer?

Onze bijzondere kinderen hechten erg aan een constante samenstelling van het team en aan de betrouwbare gezichten van de begeleiding. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze trainers en begeleiders een stukje commitment geven aan het team en de vereniging,

 

Kan jij je vinden in de slogan van Zuidoost United:

Vrijwillig…maar niet vrijblijvend!?!  

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!!

 

Ervaring als voetbaltrainer is een pré maar geen must.

Een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer is een pré maar geen must.

 

Je hebt samen met je collega-trainers de verantwoordelijkheid over het team.

• De voorbereiding en uitvoering van de training op maandag van 18 tot 19 uur

• De voorbereiding en uitvoering van de wedstrijden die wij spelen in de ‘Friends Leaque’ elke 2e zaterdag van de maand.

• 1 x per maand hebben wij een meeting over het reilen en zeilen van het team, dit om te monitoren wat goed gaat en wat beter kan.

• Het contact met de ouders langs de lijn is erg belangrijk en staat wekelijks op je agenda om de gezondheid en de vorderingen van de kinderen te bespreken en het vervoer naar de

volgende wedstrijd te regelen.

 

Wat bieden wij jou?

Zuidoost United geeft je de gelegenheid om deel uit te maken van een team wat het meest dankbare werk doet dat je je maar kan bedenken. Onze bijzondere kinderen voelen zich veilig bij ons en gaan met een brede lach van het veld omdat ze eindelijk worden geaccepteerd zoals ze zijn en mogen meedoen. Wij trainen op het hoofdveld, dicht bij ons hypermoderne clubgebouw in het

Nelson Mandelapark zodat wij gemakkelijk kunnen beschikken over alle voorzieningen die het Bijlmersportpark te bieden heeft.

Zuidoost United wil graag investeren in jou opleiding als G-trainer via het programma van de KNVB.

Voor een professionele uitstraling stellen wij een trainingspak in de clubkleuren ter beschikking. Als trainer op het veld bij Zuidoost United ontwikkel je vele competenties, denk bijvoorbeeld eens aan

samenwerken, communiceren en organiseren. Staat altijd leuk op je CV als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Verder kan je altijd gebruik maken van de expertise van onze ‘medical’ als het gaat om de gezondheid en het welzijn van onze kinderen.

 

Interesse?!

Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving en heb je tijd op maandag en zaterdag neem dan contact op met:

Diana Speksnijder

Coördinator G-Voetbal

Zuidoost United                                                             

06-51960197

dianaspeksnijder@hotmail.com