Heden bereikte ons het zeer trieste nieuws dat ons lid, vrijwilliger en scheidsrechter Steven Gefferie is overleden. Steven was al geruime tijd zeer ernstig ziek, maar deze ziekte weerhield hem er niet van om tot afgelopen seizoen wekelijks op onze velden als scheidsrechter actief te zijn. Een van de hoogtepunten voor Steven was het slagen voor de KNVB-opleiding Verenigingsscheidsrechter (mei 2018). Steven was als actief lid van Zuidoost United, zeer trots op dit feit en terecht.

Wij hebben diep respect voor Steven, die ondanks zijn ziekte toch zijn taken binnen de vereniging deed. Wij herdenken Steven als een zeer betrokken lid, vrijwilliger en scheidsrechter. Die altijd voor de vereniging klaar stond, zijn taken bekwaam deed en op wie je kon rekenen.

Tijdens de thuiswedstrijden dit weekend hebben we bij aanvang van de wedstrijden 1 minuut stilte gehouden om Steven te gedenken. Wij van Zuidoost United wensen alle nabestaanden van Steven veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, met dit grote verlies.