Deze week is de inschrijving gestart voor het 1e OldStars Walking Football toernooi van Zuidoost United. Een mooi initiatief van de actieve Walking Football groep van Zuidoost United. Onderstaand de uitnodiging. Aanmelden (met opgave van aantal deelnemers) kan tot 10 april, er is in totaal ruimte voor 16 OldStars team. Aanmelden kan via het mailadres: wedstrijdzaken@zuidoostunited.nl.

Zuidoostunited logo

Hierbij nodigen wij u uit voor deelname aan het 1e OldStars Toernooi van Zuidoost United. Onze mooie club uit Amsterdam Zuidoost, met een zeer actieve Walking Football groep.

Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 3 mei 2019.

Als voetbalvereniging Zuidoost United zijn we tot heden actief geweest met jeugd- en senioren-toernooien. We zijn erg blij met dit initiatief van onze Walking Football groep (o.l.v. Gilbert Williams). Het complex van Zuidoost United is gelegen in het Nelson Mandelapark en we spelen op de velden van het Bijlmer Sportpark. Uiteraard spelen we conform de vaste wedstrijdregels. De tijdsindicatie voor het toernooi is 10:00 – 16:00 uur, met uiteraard voldoende ruimte voor een gezamenlijke lunch in onze kantine en met momenten voor ontmoeting en samenzijn.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit OldStars Walking Football toernooi (2019). We hebben een aantal van uw mooie OldStars toernooien mogen bezoeken, en zien er naar uit om als gastheer/gastvrouw op te mogen treden bij het 1e OldStars Toernooi Zuidoost United.

Noot: er kan bij Zuidoost United alleen met PIN worden betaald (“PIN ONLY”).

Aanmelden kan via het mailadres: wedstrijdzaken@zuidoostunited.nl

Gelieve uw aanmelding te doen voor 10 april a.s. (we zien jullie graag op ons toernooi!).

Graag bij opgave een indicatie van het aantal deelnemers opgeven (i.v.m. de lunch).

U kunt dit mailadres ook gebruiken voor nadere informatie over het 1e OldStars Zuidoost United toernooi. Wij als toernooicommissie maken er graag samen met u een mooie OldStars dag van. Uiteraard danken wij onze partners voor de ondersteuning bij dit OldStars toernooi.

Ruim voor de start van het 1e OldStars Toernooi Zuidoost United (2019) ontvangt u van ons het

Toernooiboek. Informatie over onze vereniging vindt u op: www.zuidoostunited.nl.