Komende zaterdag kunnen volgens de meteorologen enkele buien ontstaan, maar ook kans op enkele zonnige perioden en een vrij krachtige wind en het weercijfer is een 3. We hebben zaterdag een thuisprogramma van 10 wedstrijden, en waar er 8 elftallen uit spelen.
Verder een dringend verzoek aan iedereen om de kleedkamers komende zaterdag veegschoon en afgesloten achter te laten en de wedstrijden te beginnen met het schudden van handen met de tegenstander!!

De kleedkamers bij de wedstrijden van onze J012-1-2, J015-1, 35+1 en zat 3 zijn afgesloten, voor alle overige wedstrijden zijn deze helaas open, de kleedkamerpassen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg voor sleutels!!
Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veegschoon te worden opgeleverd, anders wordt de sleutelborg niet teruggegeven.
En lever eerst je kleedkamerpas in voordat je in de kantine jouw wedstrijd gaat nabespreken.
Alle gegevens met betrekking tot de thuiswedstrijden (kleedkamer en scheidsrechter) vinden jullie in bijgesloten bijlagen en via http://www.zuidoostunited.nl/programma vind je de informatie over de uitwedstrijden.

Met vriendelijke groet,
Freek Leker

Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United