Voetbalvereniging Zuidoost United is een ambitieuze vereniging die dankzij de steun van 70 actieve vrijwilligers, prominent actief is op Bijlmer Sportpark (Nelson Mandelapark), het sportieve hart van Amsterdam Zuidoost. Daarbij speelt niet alleen sportiviteit, maar ook gezelligheid een belangrijke rol. Om verder te groeien als vitale vereniging zoeken we nog een aantal vrijwilligers. Is vrijwilligerswerk iets voor u? Samen de club en zo ook de wijk opbouwen! Het verruimt uw sociale contacten, en we heten u graag welkom in de club.

Vacature: Horeca- of Barmedewerker.

Wij bieden:    Een vrijwilligersplaats bij de leukste voetbalvereniging van Amsterdam Zuidoost. Een werksfeer waar vrijwilligerswerk en plezier hand-in-hand gaan.

Wij vragen:    Affiniteit met Horeca , Creativiteit, Organisatietalent, Enthousiasme en Passie.

Algemeen:      De Horeca- of Barmedewerker is samen met anderen medeverantwoordelijk voor het aanvullen van de barvoorraad, de verkoop van drank en etenswaren, en het schoonhouden van de bar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag zaterdag en zondag (facultatief) samen met een groep bar vrijwilligers.

 

Taakomschrijving:

  • Actief met verkoop van diverse dranken en etenswaren.
  • Gastvrouw of Gastheer achter de bar.
  • Aanvullen voorraden bij de bar.
  • Schoonmaken van de bar na afloop van de dienst.
  • Twee keer per jaar wordt er voor onze vrijwilligers een feest georganiseerd met een hapje en drankje. Bij geschiktheid van de vrijwilligers behoort een opleiding tot de mogelijkheden. Elke vrijwilliger krijgt na 1 jaar een certificaat van de werkzaamheden die hij/zij heeft verricht bij Zuidoost United. Contact/Info: horeca@zuidoostunited.nl
  • Tijdsindicatie: de functie barmedewerker vraagt ca. 6 uur per week voor de kerntaken. Eens per twee weken is er ca. 2 uur overleg met het Horecateam. Werktijden worden gezamenlijk in overleg vastgesteld. Samen met de andere vrijwilligers wordt het rooster ingedeeld.