Vrijdag 3 mei gaat de historie van Zuidoost United in als datum van het 1e Walking Football toernooi van Zuidoost United. Mede door het enthousiasme van de deelnemers, de inzet van de vrijwilligers en het droge weer – met af en toe een zonnetje – een geslaagde en geanimeerde dag.

Volop spirit bij de deelnemers tijdens de wedstrijden, waarbij het actief meedoen centraal staat.  In tegenstelling tot andere toernooien wordt dan ook geen uitslag genoteerd. Zodoende ook geen einduitslag, of beter: elke deelnemer is winnaar. Bij de prijsuitreiking was er voor elke deelnemer een erelint voor de deelname.

De Toernooiorganisatie van het 1e Walking Football toernooi dankt: alle deelnemers en spelbegeleiders, de vrijwilligers van Zuidoost United, de EHBO en de fysio van C-enter en de support van: Zuidoost Fonds, VENZO Vrijwilligerscentrale Zuidoost, Stadsdeel Zuidoost (team Sport en Sportloket Zuidoost), Nationaal Ouderen Fonds (NOF) en stichting Toekomst en Talent.

Enkele foto’s (fotografie: Fred Rotgans), rest van de foto’s volgt nog.