Beste Vrijwilligers van Zuidoost United,

Het seizoen 2018-2019 loopt op zijn einde en dus is het tijd om op een gezellige wijze dit seizoen af te sluiten. En jullie te bedanken voor de geweldige inzet die jullie ook dit seizoen weer hebben getoond.

Zonder vrijwilligers geen Zuidoost United en dat moeten we met zijn allen beseffen.

De datum van deze Vrijwilligersavond is vastgesteld op zaterdag 13 juli, aanvang rond 19.00 uur. Over de inhoud van de avond volgt nog nader informatie.

Voor de verdere voorbereidingen is het noodzakelijk dat we weten wie er die avond komen, daarom verzoeken we alle vrijwilligers om zich voor zaterdagavond 15 juni 20.00 uur aan te melden. Het aanmelden kan op twee manieren, namelijk door het aanmeldstrookje onderaan in te vullen en in te leveren a.s. zaterdag 8 juni. Daarnaast kun je je aanmelden via de mail: Rob Wiersma (dit dus voor 15 juni a.s.). Vermeld je voor- en achternaam je; je vrijwilligersfunctie binnen Zuidoost United, je adres, huisnummer en je postcode. Daarnaast graag je 06 nummer.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst.

Met vriendelijke groet

Rob Wiersma

Coördinator Vrijwilligers Zuidoost United.