Woensdag 26 juni is een drukke avond, als afsluiting van het seizoen. We starten met de periodieke Visie en Vitaliteitssessie. In deze  sessie de gelegenheid voor de aanwezigen om mee te denken, beter: mee te plakken met de visie en/of verbeterpunten per domein.

Domeinen: Algemeen (Beleid, Evenementen en Activiteiten), Secretariaat/Wedstrijdzaken, Voetbalzaken, Financien en Contributies, Vrijwilligerszaken, Horeca, Sponsoring, Maatschappelijk (OldStars, G-Voetbal, Buurtbuik, Open Club/Wijksportclub).

Programma:

17.30 uur   Ontvangst met maaltijd (aanmelden op: secretariaat@zuidoostunited.nl (voor 26 juni).

18.00 uur   Start toelichting op Visie en Vitaliteit

18.30 uur   Interactieve sessie (plakken visie en/of verbeterpunten)

19.00 uur   Samenvatting en Follow Up

19.30 uur  Afsluiting

20:00 uur Optie: doorstromen naar Algemene Ledenvergadering (ALV).