De naam Ubbergen is al sinds de oprichting van de vereniging in 2010, verbonden aan Zuidoost United. In de beginjaren was het Marion Ubbergen, die als actief ouder van een spelend kind, vrijwilligerstaken uitvoerde binnen de vereniging. Zo was Marion o.a. als vrijwilliger actief bij de Activiteitencommissie en de Ledenadministratie.

De actieve betrokkenheid van Jerry Ubbergen is meer recent. Jerry, in het dagelijks leven directeur van Select OG BV., heeft afgelopen twee seizoenen een mooie bijdrage geleverd aan de vereniging Zuidoost United. Ubbergen, in het verleden zelf sporter als niet onverdienstelijk amateur voetballer bij o.a. JOS Watergraafsmeer, Fortius, Zeeburgia, DCG en Zuidvogels (Huizen), heeft er in het seizoen 2017-2018 voor gezorgd dat alle jeugd t/m 12 jaar netjes in een tenue met trainingspak en tas is gestoken. De jeugdspelers staan er thuis, maar zeker ook in uitwedstrijden netjes op. Het is voor Zuidoost United vaak een strijd met haar imago, en dito van de Bijlmer, maar met deze actie is zeker een puike slag geslagen, en bovenal: het staat de jeugd als gegoten.

IMG-20171111-WA0022.jpg

Ook dit seizoen heeft de groep rondom Jerry Ubbergen weer een bijdrage geleverd aan de vereniging. Jerry, in de regel op zondag op de club met zijn kleinzoon, heeft dit seizoen de trainers in een passend tenue gestoken. Een actie die prima aansluit bij het Voetbalkaderplan van Hoofd Voetbalzaken Donovan Hooghart. Inzet is om niet alleen de talenten van de jeugd te laten groeien, maar daaraan gerelateerd is zeker de verdere vorming van de trainers, waarbij uiteraard ook de trainingspakken voor de nodige uitstraling zorgen.

IMG-20171111-WA0008.jpg

Voor komend seizoen 2019-2020 zijn nog geen afspraken gemaakt, maar Jerry heeft zeker een beeld bij de verdere ontwikkeling van de vereniging, hetgeen partijen binnenkort weer in een mooi passend jasje zullen gieten.