Beste intermediairs en sportaanbieders,
We hopen dat jullie allemaal een goede start achter de rug hebben van het nieuwe school- en sportseizoen. In januari dit jaar beloofden we jullie om de mogelijkheden voor rechtstreeks aanvragen van ouders bij ons fonds te onderzoeken. We zijn blij om mee te delen dat jullie vanaf vandaag alle ouders die zelf in staat zijn om een aanvraag voor hun kinderen te doen, kunnen verwijzen naar: www.stichtingsina.nl 
Hiermee proberen we jullie werkdruk, mede door de groei van aanvragen bij JFSA,  enigszins te verlagen. Uiteraard hopen we dat jullie alle ouders die wel hulp nodig hebben bij het aanvraagproces blijven ondersteunen. Dankzij jullie geweldige inzet zijn we ook dit jaar goed op weg en zijn er al 4915 kinderen via ons fonds aan het sporten. Gezamenlijk streven we af op een nieuw record aan sportende kinderen dit jaar. Alvast veel dank voor jullie tomeloze energie en inzet!