De Bekercompetitie is los, zo ook voor ons eerste team. Vorige week de wedstrijd tegen CTO’70 komende zaterdag het bekerduel tegen Wartburgia. Wartburgia is opgericht in 1922, destijds onder de naam: “Lutherse Footballclub”. Naast heren en jeugdteams kent Wartburgia een aantal (goed presterende) dames teams.

Er wordt gespeeld op sportpark Drieburg en de wedstrijd start om 14.30 uur. Volgens onze wedstrijdsecretaris zaterdag (Freek Leker) wordt het lekker weer zaterdag, dus alle reden om de fiets te pakken en vanuit Zuidoost via Duivendrecht koers te zetten naar de Kruislaan 4. Let op: kom je met de auto dan is het betaald parkeren, ook op zaterdag (0,10 cent per uur, max. 4 uur).

Scheidsrechter is de heer Jack van Egmond.

Komt dat zien, allen welkom bij deze uitwedstrijd in de beker.

Volgende week op zaterdag 21 september spelen we weer uit, op sportpark Middenmeer, uit tegen sc Overamstel.