Dit seizoen, of beter het komende jaar bestaat Zuidoost United 10 jaar. Opgericht in 2010 als fusievereniging van KSJB (Kerngroep Surinaamse Jongeren Bijlmer) en s.v. Bijlmer. Van beide verenigingen is beperkt historie. Van s.v. Bijlmer is weinig data en foto’s nog digitaal opvraagbaar. Bekend is dat s.v. Bijlmer opgericht is in 1960 en dus feitelijk in de overgang naar de fusie naar Zuidoost United 50 jaar bestond. Ontstaan op de maaivelden van de Bijlmer, gespeeld op de Vogeltjeswei en eigenlijk nu weer terug op de grond waar het ooit begon, toen nog het Bijlmerpark geheten. Destijds verhuisd van het Bijlmerpark naar sportpark De Toekomst.

Wat door de trouwe fans nog in ere wordt gehouden is het gedenken van de vele mooie jaren van s.v. Bijlmer door de uitreiking van de zogenaamde  Siegfried Haltman Award (Siegried was oud voetballer van Surinaamse komaf). Het is alweer voor de derde keer dat de Award wordt uitgereikt. De vorige Awards werden uitgereikt aan Ben Douglas, oud verslaggever en de tweede aan Edwien Schaal, oud voetballer.

Op de groepsfoto staan: Heleen Busamente van Radio Hulde, de initiator van deze Award, Mieke Haltman die de prijsuitreiking deed, nicht van meneer Haltman; Ronald Esajas (oud voorzitter KSJB en Zuidoost United) en Walter Roseval, de man die s.v. Bijlmer heeft voorgedragen. Tot slot op de foto muziek held Oscar Harris, Oscar overhandigde een lijst met daarin het levensverhaal van de heer Haltman.

Een stukje Erfgoed van de Bijlmer. Naast Kwakoe, het Schoolvoetbaltoernooi Zuidoost was tevens s.v. Bijlmer onderdeel van het hart van de Bijlmer.