Komende zaterdag is het koud voor de tijd van het jaar met maximaal 5-7 graden. Er is kans op wat regen, maar er zijn ook droge momenten met zonnige perioden. En eindelijk zijn er weer 10 wedstrijden op onze velden van het sportpark, dat betekent een super zaterdag!!. Er staan deze dag 10 thuiswedstrijden op het programma met maar 6 kleedkamers.

Zoveel wedstrijden betekent natuurlijk veel voetbalplezier op en rondom de velden van Zuidoost United maar vergt ook van alle vrijwilligers en van de teams een hoop discipline om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Op tijd de wedstrijden laten beginnen is een absolute voorwaarde van deze dag.

Wij vragen daarom aan alle spelers, ouders en trainers om ervoor te zorgen op tijd op het veld te zijn. De teams die de doelen moeten verzorgen vragen wij er voor te zorgen dat ze tijdig het veld speelklaar maken. En natuurlijk aan onze scheidsrechters het verzoek op tijd het eerste fluitsignaal te geven en ervoor te zorgen dat de visuele controle en het handen schudden voor de wedstrijd voor aanvang officiële wedstrijdtijd gedaan te hebben. Alle elftallen die 6×6 en 8×8 spelen hebben de rust op het veld en vanaf de J013 in de kleedkamer. De rust tijdens de wedstrijden begint bij het fluitsignaal waarna de 10 of 15 minuten eindigen op het veld bij het fluitsignaal voor de 2e helft.
Gezien het strakke tijdschema wat betreft de open kleedkamers  is het gelukkig wel mogelijk voor de 6×6 en 8×8 teams om na de wedstrijd penalty’s te nemen.

Op deze wijze kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat we om 9:00 uur de eerste wedstrijden beginnen en om 17:45 uur de laatste wedstrijd te kunnen eindigen.
Niet alleen op de velden geldt dat we ons strak aan de tijden moeten houden, ook in de kleedkamers die bij de 6×6 open zijn is tijd een factor. Voor iedereen is een plekje en de gelegenheid om te douchen, maar houd ook hier rekening met de tijden die beschikbaar zijn voor jouw team.

Vergeet echter niet om tijdens het “op-de-klok-kijken” ook te genieten van het spel en alles wat daar bij hoort. Heb respect voor elkaar, de tegenstander, de scheidsrechters en de vrijwilligers van onze vereniging. En zorg ervoor dat je met elkaar je best doet om een goede wedstrijd te spelen, met natuurlijk hopelijk veel winnende uitslagen voor onze vereniging!! maar zorg vooral dat je met elkaar ook een hoop lol hebt.

De kleedkamers bij de 6×6  wedstrijden blijven open komende zaterdag, Dus maak gebruik van de kluisjes in de gang!!
Voor onze J013-2, J015-1, J011-2,  J017-1, zaterdag 2, 35+1,  zaterdag 3 en tegenstanders zijn er 2 afgesloten kleedkamers!!

Voor de wedstrijden check http://www.zuidoostunited.nl/inhoud/programma en met een dubbelklik op de wedstrijd verschijnt er meer informatie over adres van sportpark, op welk veld de wedstrijd wordt gespeeld en dergelijke.

Ik hoop een ieder hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,

Freek Leker

Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United