Zaterdag 7 december wordt voor de eerste keer dit seizoen het Friends League  (G Voetbal) gespeeld. Ook deze editie wordt weer van 14:00 t/m 16:00 uur op veld 1 gespeeld. We ontvangen deze middag een aantal gastteams, zodat we er weer een mooi G-Voetbaltoernooi van maken.
Andere wedstrijden:
Met toestemming vanuit de KNVB wordt de wedstrijd Zuidoost United 1- FC Amsterdam 1 om 15:00 op veld 2 gespeeld. Voor de overige wedstrijden was het flink puzzelen maar de wedstrijden van onze J013-1, J015-1 en J017-1 die op 7 december meetellen voor de herindeling richting het voorjaar kunnen gewoon worden gespeeld.
Ook de wedstrijd van onze zaterdag 2 om 12:30 kan door gebruik van kleedkamer 7 en 8 gewoon worden gespeeld.
De wedstrijden van onze zaterdag 3 en 4 zijn uitgesteld naar zaterdag 11 januari 2020 omdat we anders aanvangstijden gaan krijgen waar niemand gelukkig van wordt.
Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben ingelicht.
Met vriendelijke groet,
Freek LekerWedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United