Beste Voetbalvrienden,

Zaterdag is er een afwisseling van wolkenvelden en af en toe zonneschijn. Het blijft droog en er waait een matige en in de kustgebieden een (vrij) krachtige zuidwestenwind. In de vroege ochtend ligt het kwik landinwaarts dichtbij het vriespunt, zaterdagmiddag wordt het 8-9 graden.

We hebben zaterdag een thuisprogramma van 4 wedstrijden op de velden 1 en 2 van het Bijlmer Sportpark. De kleedkamers zijn afgesloten, de kleedkamerpassen zijn bij het wedstrijdsecretariaat af te halen door een borg voor sleutels!!

Deze kleedkamer dient na gebruik afgesloten en veegschoon te worden opgeleverd, anders wordt de sleutelborg niet meer teruggegeven. En lever eerst je kleedkamerpas in voordat je in de kantine jouw wedstrijd gaat nabespreken. Alle gegevens met betrekking tot de wedstrijden via http://www.zuidoostunited.nl/programma.

Met vriendelijke groet,
Freek Leker

Wedstrijdsecretaris Zaterdag Zuidoost United