Geachte commissie OldStars (Walking Football)

Hierbij nodigen wij u uit voor deelname aan het 2e OldStars Toernooi van Zuidoost United. Onze mooie club uit Amsterdam Zuidoost, met een zeer actieve Walking Football groep. Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 15 mei 2020.

Als voetbalvereniging Zuidoost United zijn we tot heden actief geweest met jeugd- en senioren-toernooien. We zijn erg blij met dit initiatief van onze Walking Football groep (o.l.v. Gilbert Williams). Het complex van Zuidoost United is gelegen in het Nelson Mandelapark en we spelen op de velden van het Bijlmer Sportpark. Uiteraard spelen we conform de vaste wedstrijdregels. De tijdsindicatie voor het toernooi is 10:00 – 16:00 uur, met uiteraard voldoende ruimte voor een gezamenlijke lunch in onze kantine en met momenten voor ontmoeting en samenzijn.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit OldStars Walking Football toernooi (2020). We hebben een aantal van uw mooie OldStars toernooien mogen bezoeken, en zien er naar uit om als gastheer/gastvrouw op te mogen treden bij het 2e OldStars Toernooi Zuidoost United. Noot: er kan bij Zuidoost United alleen met PIN worden betaald (“PIN ONLY”).

Aanmelden kan via het mailadres: wedstrijdzaken@zuidoostunited.nl

Gelieve uw aanmelding te doen voor 10 april a.s. (we zien jullie graag op ons toernooi!). Graag bij opgave een indicatie van het aantal deelnemers opgeven (i.v.m. de lunch).

U kunt dit mailadres ook gebruiken voor nadere informatie over het 2e OldStars Zuidoost United toernooi. Wij als toernooicommissie maken er graag samen met u een mooie OldStars dag van. Uiteraard danken wij onze partners voor de ondersteuning bij dit OldStars toernooi. Ruim voor de start van het 2e OldStars Toernooi Zuidoost United (2020) ontvangt u van ons het Toernooiboek. Informatie over onze vereniging vindt u op: www.zuidoostunited.nl.

Met vriendelijke en sportieve groet,

Toernooicommissie 2e OldStars Toernooi Zuidoost United (2020).

Gilbert Williams, Edith Lansdorf, Freek Leker, Jacqueline Vreds en HenkP. Blok.

Fonds voor Zuidoost