Beste Vrijwilligers, stagiaires en alle leden van Zuidoost United,

Het zijn moeilijke tijden nu het corona virus de hele wereld in zijn greep heeft. De vereniging ligt stil en de onderlinge ontmoetingen op de club vinden niet plaats. Juist daarom even dit bericht op de eerste plaats gericht aan eenieder die week in week uit zich zo geweldig inzet voor Zuidoost United, op en rond het veld maar ook in de kantine, bij buurtbuik, om teams te vervoeren en of als lid van een werkgroep of als bestuurslid. Maar ook voor al onze jeugdleden, senioren, de leden van het Wandelvoetbal en het G-Team.

Ik hoop dat het met eenieder van jullie nog goed gaat en dat geldt ook voor jullie familie en vrienden. Zuidoost United is een vereniging met leden en vrijwilligers afkomstig uit vele landen, voor die leden en vrijwilligers zal deze periode extra zwaar zijn, voor deze leden is een steuntje in de rug nog belangrijker.

Ik weet zeker dat we met zijn allen sterker uit deze crises terug zullen komen, als vereniging en als persoon, en dat we elkaar weer snel kunnen ontmoeten bij Zuidoost United als speler en of als vrijwilliger. Juist in een tijd als deze, waarin je op jezelf wordt teruggeworpen wordt duidelijk hoe trots we kunnen zijn om een onderdeel te zijn van Zuidoost United. 

Vandaar voor eenieder even onderstaande kaart en hopelijk tot snel.

Rob Wiersma

Coördinator vrijwilligers en stage