Lieve leden, vrijwilligers en bezoekers,

De laatste weken lijkt het alsof de wereld op zijn kop staat. Veel mensen moeten de impact van de coronamaatregelen nog in hun dagelijkse routine zien te verwerken en dat valt echt niet altijd mee. Het belangrijkste is nu om gezond te blijven en elkaar toch niet uit het oog te verliezen. Een klein berichtje of een telefoontje is vaak al genoeg om iemand een hart onder de riem te steken.

Langs deze weg willen we jullie ook een hart onder riem steken en hopen we dat we jullie gezond en wel terug zien. Binnen de vereniging zijn we juist gewend bij elkaar te komen. Even een babbeltje in de kantine, in de kleedkamer of op het veld. Afstand houden is opeens onze nieuwe werkelijkheid. Iedereen hoopt dat we het virus zo snel mogelijk onder controle krijgen en we weer ‘normaal’ contact kunnen hebben.

Tot die tijd zijn helaas alle activiteiten van de vereniging afgelast. Omdat we geen omzet draaien, maar wel onze vaste lasten moeten betalen, doen wij mee aan #helpdehoreca.

Waardebon kopen
Je kunt nu een waardebon van onze vereniging kopen. Zo geef je ons een financieel steuntje in de rug, wat we hard nodig hebben, zolang de deuren dicht moeten blijven. En zodra we weer opengaan, ben je van harte welkom om je waardebon te verzilveren en samen weer met ons een drankje te drinken en een hapje te eten.

Meedoen kan via Helpdehoreca.nl.

Link aankoop cadeaubon: Horeca cadeaubon Zuidoost United

We hopen dat we snel weer samen kunnen zijn, maar tot die tijd zorg goed jezelf en voor elkaar.

Warme groet,

Bestuur Zuidoost United.

#helpdehoreca.